18 dec.

Hai cu sarbatorile!

Hai cu sarbatorile!

Vine Craciunul, te pregatesti si pentru Anul Nou, imparti cadouri si urari colaboratorilor, iar afacerea ta intra in hibernare. E normal, te gandesti, sa o lasi mai moale, sa te linistesti si sa nu iesi in evidenta in perioada asta.Citeste mai mult

09 oct.

7 din 10 cupluri infertile nu ştiu că au nevoie de un medic specialist

7 din 10 cupluri infertile nu ştiu că au nevoie de un medic specialist

Aproape jumătate dintre femeile care apelează la fertilizarea in vitro pentru a avea un copil au vârste între 30 și 35 de ani. Cele mai multe cupluri cu probleme de infertilitate aşteaptă cel puţin 5 ani înainte să înceapă investigaţiile pentru determinarea cauzei. Motivul: nu ştiu că au nevoie de un specialist. De cele mai multe ori, cauza este una feminină, în special patologie tubară (trompe înfundate), diagnostic primit în patru din zece cazuri.

Citeste mai mult

20 iul.

Scoala pentru care se intorc romanii din strainatate

Scoala pentru care se intorc romanii din strainatate

Romanii stabiliti in strainatate revin in tara pentru proceduri estetice, cursuri de specializare sau pentru servicii stomatologice.

Potrivit ONU, Romania are a doua rata de migratie din lume, dupa Siria. Cifrele neoficiale arata ca sunt peste 4 milioane de romani care locuiesc si muncesc peste hotare, iar majoritatea au intre 25 si 39 de ani.

Scoala de cosmetica Beauty One ii aduce acasa

Surpriza placuta este ca multi dintre ei prefera sa isi cheltuie banii in tara natala, atat pe servicii medicale, cat si pe proceduri de estetica faciala sau urmand cursuri de specializare. De exemplu, 20% dintre cursantele  Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One din Capitala sunt romance tinere, stabilite in afara, care doresc sa urmeze o cariera in acest domeniu, in tarile in care locuiesc. Ele spun ca prefera cursurile de specializare din Romania datorita calitatii acestora. Scoala este recunoscuta si peste hotare, iar costul cursurilor de cosmetica este convenabil.

 

Dinti si estetica, alte motive

De partea cealalta, romancele care au peste 35 de ani revin in Romania pentru proceduri de estetica faciala. Cele mai cautate sunt injectiile cu botox si acid hialuronic sau terapiile de lifting si reconturare faciala. In ceea ce priveste serviciile stomatologice, romanii fac parte din miile de pacienti de peste hotare care se trateaza la noi in tara, datorita preturilor mici, Romania fiind pe locul II in topul celor mai bune destinatii in raport calitate-pret din Europa pentru turism dentar. Daca cu salariul din tara nu isi permiteau lucrari stomatologice complexe, acestea costand peste 1000 de lei, acum situatia s-a schimbat, datorita salariilor din afara.